Tänään tein siskoni kanssa ruoaksi chili con carnea.

1320213.jpg

Chili con carne

1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
250g jauhelihaa
1tl suolaa
1tl chilijauhetta
1mm mustapippuria
½tlk murskattuja tomaatteja
½tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
oreganoa ja basilikaa

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
2. Paahda jauheliha omassa rasvassaan pienissä erissä teflonkasarissa.
3. Lisää sipuli ja valkosipulinkynsi ja kääntele seosta kunnes sipuli pehmenee. Lisää mausteet, murskatut tomaatit sekä säilötyt pavut liemineen.
4. Keitä hiljalleen noin 20 minuuttia.

Itse teimme annoksen kaksinkertaisena ja se riitti noin neljälle.
Lisukkeeksi keitimme riisiä ja teimme salaattia.